Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakrenovatie Apeldoorn

Dakrenovatie Apeldoorn

Wilt u uw nieuwe bitumen dakbedekking laten plaatsen of uw pannendak laten renoveren? In Apeldoorn kunt u Palu dak en gevelservice inschakelen voor iedere dakrenovatie. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan via het aanvraag formulier.

Dakrenovtaie laten uitvoeren in Apeldoorn

Een dak moet veel doorstaan in Nederland, zeker met de weersomstandigheden die wij kennen. Door weer en wind krijgt u te maken met slijtage. Hierdoor kunnen er schades ontstaan zoals kleine scheurtjes of blaasvorming, maar ook kan er schade ontstaan aan uwe dakconstructie. We spreken van dakreparatie als het dak alleen gerepareerd wordt zoals kleine schades. Wordt er ook iets vernieuwd aan uw dak, dan gaat het om een dakrenovatie.  Het is niet altijd nodig om het dak te laten renoveren, soms kan het ook nog gerepareerd worden. Maar mocht uw dak al wat ouder zijn en deze vaak dezelfde beschadigingen vertonen, dan is een dakrenovatie Apeldoorn de juiste keuze.

Dakinspectie Apeldoorn

Schades aan het dak kunnen erger worden op lange termijn en leiden tot grote schade, wat vaak hoge kosten met zich mee kan brengen. Het tijdig laten inspecteren van het dak kan veel kosten besparen. Daarom kunt u beter niet te lang wachten als u dit soort kleine beschadigingen opmerkt. Schakel zo snel mogelijk een dakdekker in Apeldoorn in.

Als u twijfelt aan de staat van uw dak, kunt u ons vragen om een gratis dakinspectie uit te laten voeren. We raden aan om dit vaker te laten doen. Tijdens een gratis dakinspectie Apeldoorn wordt het dak uitgebreid na gekeken om beschadigingen in de dakbedekking of dakconstructie te controleren.

Contact opnemen voor een dakrenovatie Apeldoorn

Bij Palu dak en gevelservice werken we snel en veilig. We bieden professionele resultaten voor een goede prijs. Onze dakdekkers in Apeldoorn helpen u graag verder door u te informeren over de mogelijkheden voor een dakrenovatie. Hierbij kunnen we eventueel ook gelijk met u meedenken over andere dakwerkzaamheden waneer dat nodig is.

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Apeldoorn die u kan helpen met het inspecteren of renoveren van uw dak? In Apeldoorn helpen wij u graag bij iedere dakrenovatie. Neem nu nog contact met ons op (085) 060 49 39.

 

Contactinformatie
Dakrenovatie Apeldoorn uitvoeren
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0604939.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.