Palu Dak en Gevelservice - logo

Daklekkage Apeldoorn

Daklekkage Apeldoorn

Vermoedt u een daklekkage? neem dan contact op met Palu dak en gevelservice dakdekker Apeldoorn om vervolgschade van de daklekkage te voorkomen. Wat het probleem ook is met uw dak, de dakdekkers van Palu dak en gevelservice kunnen het voor u oplossen.

Voor meer informatie over daklekkages kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u deskundig advies.

Wat te doen bij een daklekkage Apeldoorn?

Heeft u een vermoeden waar de daklekkage vandaan komt? Leg dan handdoeken of zet er emmers neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen zodat deze niet kunnen beschadigen. Maak direct foto’s van de lekkage zodat de dakdekker kan zien waar het vandaan komt. Wilt u zelf het dak op gaan? let op dit vereist ervaring. Palu dak en gevelservice heeft de kennis van daken en gaan goed voorbereid het dak op. Wij raden u af om zelf uw dak op te gaan.

Hoe gaan wij ter werk bij een daklekkage in Apeldoorn?

Bij een daklekkage in Apeldoorn komen wij altijd langs om het te bekijken. Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Hebben wij de daklekkage gevonden, dan maken wij een plan van aanpak en ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte. Op die manier kunnen wij goed voorbereid te werk gaan. Wanneer de offerte word goedgekeurd door de klant,  plannen wij met u een afspraak in, zodat wij de lekkage kunnen oplossen. 

Wat zijn de oorzaken van een daklekkage Apeldoorn?

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De ernst van de schade moeten wij op de lokatie beoordelen. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Daarom is onderhoud aan uw dak heel belangrijk, maar elk dak verouderd natuurlijk. Doordat een dak oud wordt is een daklekkage in Apeldoorn niet altijd te voorkomen.

Heeft u lekkage op uw platte dak?

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet goed functioneert. Dit veroorzaakt de lekkage op uw platte dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door een eventuele scheur in het dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de waterafvoer weer goed zijn werk kan doen. Voor een reparatie aan het platte dak raden wij u aan om een expert in te schakelen. Besteedt het uit aan een dakdekker in Apeldoorn van Palu dak en gevelservice. 

Lekkage op uw pannendak?

Een pannendak zit heel anders in elkaar dan een bitumen dak. De dakpannen kunnen kapot gaan of van het dak afwaaien. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage pannendak. Wij nemen in de meeste gevallen al het materiaal mee, zodat we, indien het om kleine lekkage gaat, meteen uw dak kunnen repareren. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide of kapotte dakpan, dan helpen wij u in de meeste gevallen direct. Voor grotere klussen aan uw pannendak maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Neem contact op bij een daklekkage in Apeldoorn!

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te realiseren heeft Palu dak en gevelservice altijd een dakdekker voor u klaar staan. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf in Apeldoorn, dan maken wij vooraf duidelijke afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u lekkage wacht dan niet en neem direct contact met ons op.

Contactinformatie

Kom in contact

Via onderstaande gegevens:

E-mailadres

info@paludakengevel.nl

Telefoon

(055) 234 06 44
24/7 bereikbaar

Volg ons op social media:

Daklekkage Apeldoorn melden?

Wilt u een daklekkage in Apeldoorn melden? Dit kunt u doormiddel van ons contact formulier hier onder melden. Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven op uw aanvraag.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0604939.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.