Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakbedekking Apeldoorn

Bitumen dakbedekking Apeldoorn

Waarom gebruiken we bitumen dakbedekking Apeldoorn?

Veel woningen en panden in Nederland hebben een bitumen dakbedekking op het dak. Voor platte daken is Palu dak en gevelservice de specialist voor het plaatsen van bitumen dakbedekking. De levensduur van bitumen dakbedekking is gemiddeld 25 jaar. Woont u in Apeldoorn of omgeving en wilt u uw dak laten bedekken met bitumen dakbedekking? Welke soort bitumen dakbedekking voor uw dak geschikt is, hangt af van meerdere factoren. Palu dak en gevelservice kan u precies vertellen welk type voor uw huis geschikt is. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Bitumen is een uitermate geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Wilt u meer informatie over de voordelen van bitumen dakbedekking? In de omgeving van Apeldoorn staan onze dakdekkers voor u klaar om u van alle info te voorzien. Palu dak en gevelservice helpt u graag met het plaatsen van een bitumen dak. 

Dakbedekking Apeldoorn plaatsen
Bitumen dakbedekking Apeldoorn verzekert u van onderstaande voordelen:

Heeft uw bitumen dakbedekking Apeldoorn onderhoud nodig?

Bent u op zoek naar een expert voor uw platte dak in Apeldoorn en omstreken? Dan bent u bij Palu dak en gevelservice aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het  installeren van hoogwaardige dakbedekkingen en adviseren u graag over de beste optie voor uw situatie.

Hoewel er meerdere materialen toepasbaar zijn voor platte daken, zoals PVC of EPDM, zijn wij van mening dat bitumen dakbedekking de beste keuze is. Hoewel de initiële kosten hoger zijn dan bij andere materialen, biedt bitumen namelijk een langere levensduur en betere garanties op kwaliteit. Bovendien hebben wij bij Palu dak en gevelservice veel ervaring met het installeren van bitumen dakbedekking in Apeldoorn en omgeving, waardoor wij een goede service en resultaat kunnen garanderen.

Kies daarom voor kwaliteit en laat uw platte dak in Apeldoorn bedekken door Palu dak en gevelservice. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Dakreparatie Apeldoorn
Onderhoud aan uw bitumen dakbedekking Apeldoorn verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0604939.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.